Adverteren op Facebook

Waarom adverteren op social media?

Om te groeien met uw bedrijf is het belangrijk om nieuwe doelgroepen aan te trekken. Denk hierbij aan mensen die uw carwash nog niet kennen. Om deze mensen naar uw carwash toe te krijgen is adverteren op Facebook een van de meest kostenefficiënte manieren. Facebook is het grootste social media platform met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland. Er is een grote kans dat uw doelgroep actief is op Facebook. Bijkomend voordeel van Facebook is dat u heel gericht doelgroepen kunt benaderen voor uw carwash door middel van verschillende advertenties.

Voor het uitvoeren van Facebook advertenties is er wel ervaring vereist. Een klik op de knop ‘bericht promoten’ levert lang niet voor alle ondernemers het gewenste resultaat op, daarom haken veel ondernemers snel weer af. Dit is daarnaast zonde van uw advertentiebudget.

Axipoint heeft de expertise om uw advertenties op Facebook tot een succes te maken. Wij zorgen dat de beste prestaties worden behaald op dit social media platform waardoor u de meeste winst te behaalt. Samen met u bespreken we welke advertentiestrategie op Facebook het beste bij uw bedrijf past om de beoogde doelstelling te behalen.

Marketing op Facebook is erg efficient.

De voordelen van adverteren op social media

Meer pagina likes

Wilt u het bereik van uw Facebook-pagina vergroten en meer volgers krijgen? Dan is online adverteren de meest effectieve methode! Wij helpen u met de juiste strategie.
w

Naamsbekendheid

Om de naamsbekendheid in uw regio te vergroten is het belangrijk om regelmatig zichtbaar te zijn bij uw doelgroep. Met advertenties op Facebook kunt u dit realiseren.

Nieuwe klanten

Het is belangrijk om mensen kennis te laten maken met uw carwash. Met verschillende advertenties op Facebook trekken wij nieuwe klanten aan.

Meer verkopen

Vrijwel elke ondernemer die we spreken heeft als doel om meer verkopen te genereren. Via gerichte Facebook advertenties zorgen wij voor meer verkopen.

Waarom advertenties laten uitvoeren door axipoint?

Als u resultaat wilt halen met adverteren op Facebook bent u bij Axipoint aan het juiste adres. Met jarenlange expertise binnen dit vakgebied weten wij wat we moeten doen om uw advertenties op dit platform tot een succes te maken. Wij testen continu welke teksten, afbeeldingen en doelgroepen de beste prestaties opleveren binnen het adverteren op Facebook om voor u het beste resultaat te halen. Daarnaast wordt er met adverteren een veel groter bereik gerealiseerd dan met de inzet van uw social media kanalen. Samen met u bespreken we welke advertentiestrategie het beste bij uw bedrijf past om de doelstelling te behalen.

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor uw carwash, tankstation, autobedrijf of horecagelegenheid? Bekijk al onze online marketing diensten via onderstaande knop!

Onze werkwijze

Adverteren is cruciaal

Adverteren is cruciaal op Facebook.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Onze klanten

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement