Adverteren op social media

Waarom adverteren op social media?

Om te groeien met uw bedrijf is het belangrijk om nieuwe doelgroepen aan te trekken. Denk hierbij aan mensen die uw carwash nog niet kennen. Om deze mensen naar uw carwash toe te krijgen is adverteren op social media een van de meest kostenefficiënte manieren.

Een social media platform waarop geadverteerd zou kunnen worden is Facebook. Facebook is het grootste social media platform met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland. Uw doelgroep zit dus vrijwel zeker op Facebook. Via Facebook kunt u heel gericht doelgroepen benaderen voor uw carwash. 

Adverteren op social media is echter wel een vak. Een klik op de knop ‘bericht promoten’ levert lang niet voor alle ondernemers het gewenste resultaat op, daarom haken veel ondernemers snel weer af.

AXIpoint heeft de expertise om uw advertenties tot een succes te maken. Wij testen continu welke teksten, afbeeldingen en doelgroepen het beste presteren om voor u de meeste winst te behalen. Samen met u bespreken we welke strategie het beste bij uw bedrijf past om de doelstelling te behalen.

De voordelen van adverteren op social media

Meer pagina likes

Wilt u het bereik van uw Facebook pagina vergroten en meer volgers erbij? Dan is online adverteren de meest effectieve methode! Wij helpen u met de juiste strategie.

w

Naamsbekendheid

Om de naamsbekendheid in uw regio te vergroten is het belangrijk om regelmatig zichtbaar te zijn bij uw doelgroep. Met advertenties op social media kunt u dit realiseren.

Lead generatie

Om te groeien met uw bedrijf is het belangrijk om klanten kennis te laten maken met uw carwash. Wij maken een lead generatie campagne voor u om nieuwe klanten aan te trekken.

Meer verkopen

Vrijwel elke ondernemer die we spreken heeft als doel om meer verkopen te genereren. Via gerichte acties zorgen wij direct voor meer verkopen.

Loyaliteit

Door middel van e-mailmarketing kunt u ervoor zorgen dat uw huidige klanten ook trouwe klanten worden. Wij helpen u om uw e-mail bestand te vullen. 

Een aantal mogelijkheden wat u met adverteren kunt bereiken

    • Heeft u bijvoorbeeld een ‘ladies day’ op een bepaald tijdstip? Dan kunt u dit een dag van tevoren en op de dag zelf door middel van online adverteren onder de aandacht brengen met een korting voor vrouwelijke autobezitters binnen uw bedieningsgebied.
    • De auto’s zijn bedekt met saharazand en u wilt mensen een aanbieding doen, wanneer ze deze week nog hun auto bij u komen wassen.
    • Wat dacht u ervan om de advertentie te richten op autobezitters met kinderen? met als oproep om de binnenkant van de auto goed te laten reinigen?
    • U kunt ook bestaande klantenbestanden, volgers en websitebezoekers een leuke korting geven en zo meer loyalty genereren.

Hoe werken wij?

1. Intakegesprek

Bij een intakegesprek bij ons op kantoor of via Zoom bespreken we samen uw wensen, en doen we u een voorstel op maat.

2. Strategie bepalen

Samen met u bepalen we wat de beste strategie is om uw doelstellingen te behalen.

3. Voorbereiding

U geeft ons toegang tot de Facebook en Instagram pagina’s, wij maken een advertentieaccount aan en zorgen ervoor dat de Facebook pixel op uw website geplaatst wordt indien van toepassing.

4. Doelgroepen instellen

Wij gaan op zoek naar de juiste doelgroep voor uw advertentie. We maken gebruik van de uitgebreide targeting mogelijkheden zodat de juiste mensen uw advertentie zien. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de advertentie alleen vertoond wordt aan mensen in uw bedieningsgebied.

5. Landingspagina aanmaken

Is de campagne bedoeld om meer e-mailadressen te genereren, dan zorgen wij er ook voor dat er een webpagina wordt aangemaakt waar mensen hun gegevens kunnen achterlaten.

6. Teksten schrijven en beeldopmaak

De tekst en het beeld van de advertentie hebben grote impact op hoe succesvol een campagne is. Wij schrijven een professionele tekst en zorgen voor passend beeldmateriaal.

7. Optimaliseren van de campagne

Gedurende de looptijd van de campagne houden wij deze nauw in de gaten en maken we aanpassingen indien nodig om zo het beste resultaat uit uw campagne te halen.

8. Rapportage

Na afloop van elke campagne ontvangt u van ons een evaluatie met het verloop van de campagne.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement