Carwash 

Marketing voor uw carwash

Met meer dan 15 jaar ervaring in de carwash branche bieden wij gespecialiseerde marketingoplossingen voor uw carwash. Met onze expertise kunnen we u helpen om uw doelgroep te bereiken en uw merkbekendheid in de regio te vergroten. We gebruiken strategische marketingtechnieken op het gebied van zowel offline als online marketing om iedere carwash te voorzien van aanzienlijke stijging in bezoeken en omzet.

Onze marketingstrategieën zijn op maat gemaakt voor de carwash-industrie en zijn gebaseerd op analyses en onze jarenlange ervaring. We identificeren de unieke kenmerken van uw carwash en ontwikkelen een gepersonaliseerde marketingaanpak die uw bedrijf zal onderscheiden van de concurrentie.

 

ons aanbod

Offline marketing 

Op het gebied van offline marketing bieden wij verschillende producten aan voor carwashes. Onze bekendste dienst is het aanbod van kortingsbonnen. Daarnaast bieden wij diverse promotionele artikelen aan die geschikt zijn voor uw carwash. Benieuwd naar ons verdere aanbod voor carwashes? Klik dan op de knop hieronder.

Online marketing 

Sinds een aantal jaar bieden wij een ruim pakket aan online marketing diensten aan voor carwashes. Ons bekendste dienst is de inzet van mailmarketing. Daarnaast kunnen wij de social media beheren en voeren we advertenties uit. Benieuwd naar ons verdere aanbod voor carwashes? Klik dan op de knop hieronder.

onze andere branches

Tankstation

Naast carwashes verzorgen wij ook diverse marketingdiensten voor tankstations. Bij ons kunt u terecht om de omzet en naamsbekendheid van uw tankstation te vergroten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Autobedrijf

Tegenwoordig zijn er meer autobedrijven actief met een carwash. Voor specifiek autobedrijven bieden wij ook een pakket aan diensten aan. Wij zorgen voor meer bezoeken en uiteindelijk meer omzet.

Horeca

Met jarenlange ervaring binnen de fastfood branche zijn we sinds kort ons gaan specialiseren in de horeca branche. Met onze ervaring weten wij hoe we de omzet van uw horecagelegenheid kunnen verhogen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement