E-mailmarketing

Waarom is e-mailmarketing belangrijk?

E-mail marketing is de beste manier om in contact te komen én te blijven met uw klanten. Mensen ontvangen graag kortingen, nieuws en interessante tips. Door mailings te versturen kunt u dit op persoonlijke titel aanbieden aan uw klanten en blijft u actueel. 

Vrijwel iedereen gebruikt e-mail als communicatiemiddel en zo’n 93% van de Nederlanders heeft zich ingeschreven op een nieuwsbrief. Waarschijnlijk ontvangt u ook verschillende mailings door de inzet van e-mail marketing.

Door de inzet van e-mail marketing bent u in staat om klanten regelmatig te bereiken. Maar het belangrijkste is dat deze klanten converteren. Door met kortingen in te haken op actualiteiten, weersinvloeden of door een pakkende actie te bedenken kan er met het versturen van mailcampagnes een hoog conversiepercentage worden bereikt.

Altijd maar stunten met kortingen is met e-mail marketing niet nodig. Juist de afwisseling van informatie, tips en kortingen werkt goed. In goed overleg bepalen wij met u wat de inhoud van de mailing wordt en wij zorgen dat deze prefect wordt opgemaakt. Hierbij staat een pakkende titel centraal. Daarnaast verzenden wij deze mailing op het beste moment van de dag.  

Marketing op Facebook is erg efficient.

De voordelen van het versturen van mailings

Verzeker je bereik

Een e-mail komt altijd aan bij klanten die zichzelf hebben ingeschreven. Hierdoor heeft u de garantie dat uw boodschap bij een persoon aankomt met de juiste interesse voor uw bedrijf.

Verhoog uw omzet

Met onze mailingstrategie worden uw klanten op verschillende manieren aangespoord om naar uw bedrijf te komen. Door middel van e-mail marketing wordt gericht tot een aankoop.

Verhoog de loyaliteit

Met een combinatie van een goede inhoudelijke mail en het regelmatig zichtbaar zijn bij uw klant, bouwt u loyaliteit op. Hierdoor kunnen klanten beter benaderd worden.

Waarom advertenties laten uitvoeren door axipoint?

Als u resultaat wilt halen met e-mail marketing bent u bij Axipoint aan het juiste adres. Met jarenlange expertise binnen dit vakgebied weten wij wat we moeten doen om uw mailings tot een succes te maken. In Nederland wordt gemiddeld 34% van alle marketing e-mails in Nederland geopend. Met de mailingstrategie van Axipoint zitten wij boven dit landelijk gemiddelde. Gemiddeld behalen wij namelijk een open ratio van 48%!

Wij ontwikkelen een landingspagina. Hier schrijven mensen zich in voor de mailmarketing. Om meer contacten te realiseren op korte termijn is adverteren cruciaal. Hierbij worden er veel contactgegevens verzameld die kunnen worden ingezet binnen de mailcampagnes. Bij inschrijving wordt er een kortingsvoucher verstuurd. Daarnaast zetten wij verschillende thema’s in om de beste prestaties te realiseren op het gebied van e-mail marketing. 

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor uw carwash, tankstation, autobedrijf of horecagelegenheid? Bekijk al onze online marketing diensten via onderstaande knop!

Groei aantal contacten mailmarketing

Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze klanten

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement