E-mail Marketing

Wat kan e-mail marketing u opleveren?

E-mail marketing is misschien wel het meest onderschatte medium. Regelmatig horen wij dat ondernemers zich afvragen of e-mails nog wel geopend worden. Meestal vanuit de overtuiging dat, omdat ze het zelf niet doen, hun klanten de e-mails ook niet zullen openen. Dat is jammer, want e-mail marketing is een van de meest effectieve marketing kanalen dat beschikbaar is. Wist u dat gemiddeld 40% van alle marketing e-mails in Nederland geopend worden? En wist u dat e-mail marketing het meest effectieve marketing kanaal is om meer conversies te genereren? Wij hebben conversies tot wel 70% gezien met gerichte acties.

De voordelen van e-mail marketing

Vergroot uw naamsbekendheid

Door uw klanten regelmatig te e-mailen vergroot u de naamsbekendheid, en bent u zo top-of-mind bij uw klant op het moment dat deze u nodig heeft.

Vergroot loyaliteit

De juiste e-mailstrategie helpt om meer loyaliteit bij uw klanten te bewerkstelligen. Dit doen we door u neer te zetten als de expert op uw gebied, en leuke feitjes en weetjes te delen

Trek meer klanten naar uw carwash of tankstation

Wij spelen in op de actualiteit met gerichte acties, zodat uw klant ook aangespoord wordt om naar uw tankstation of carwash te komen.

Waarom e-mail marketing uitbesteden?

De uitdaging is natuurlijk, hoe bouwt u in deze tijd een e-mail bestand op? Gewoon zomaar iedereen mailen in uw klantenbestand mag met de huidige privacy wetgeving niet meer. En mensen zijn ook terughoudender geworden met het achterlaten van hun e-mailadres. Hiervoor moet vaak wel iets in de plaats komen. Wij hebben de expertise en ervaring om op effectieve wijze uw e-mail lijst te vullen.

Daarna begint het natuurlijk pas. Als e-mails niet relevant zijn, kunnen ze worden verwijderd, mensen schrijven zich uit, of in het ergste geval wordt u als spam gemarkeerd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. 

Alles draait daarom om waarde en relevantie. Wij zorgen voor de juiste opmaak en onderwerpen zodat uw klant uw nieuwsbrief met plezier leest. Met onze (+10 jaar) ervaring in de carwash en tankstation branche weten wij wat er speelt bij uw klant en waar uw klant graag over leest. Dit zorgt ervoor dat onze e-mails beter geopend worden dan het landelijk gemiddelde, en dat het aantal mensen dat zich uitschrijft bij ons zeer laag is. 

Hoe verloopt de samenwerking?

1. Intakegesprek

Bij een intakegesprek bij ons op kantoor of via Zoom bespreken we uw wensen, en doen we u een voorstel op maat.

2. Strategie bepalen

Samen met u bepalen we wat de beste strategie is om uw doelstellingen te behalen.

3. Voorbereiding

Wij maken een account aan in een e-mailprogamma of u geeft ons toegang tot uw bestaande mailprogramma of CRM systeem.

4. Landingspagina aanmaken + welkomste-mail aanmaken

Wij maken een pagina voor u aan waarop mensen zich kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrief. Wij zorgen ervoor dat deze voldoet aan de privacy wetgeving. Ook zorgen wij ervoor dat iedereen die zich inschrijft automatisch een welkomste-mail ontvangt.

5. Schrijven en versturen van nieuwsbrieven

In overleg met u bepalen we welke onderwerpen er aan bod komen. Wij schrijven de nieuwsbrief en zoeken er geschikt beeldmateriaal bij. Na goedkeuring van de nieuwsbrief versturen wij deze naar uw e-maillijst.

6. Rapportage

U ontvangt maandelijks een rapportage met de resultaten van de nieuwsbrieven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement