Mailings

 

E-mail marketing is de beste manier om in contact te komen én te blijven met je klanten. Mensen ontvangen graag kortingen, nieuws en interessante tips. Door mailings te versturen kun je dit op persoonlijke titel aanbieden aan je klanten en blijf je on top of mind. 

Vrijwel iedereen gebruikt e-mail als communicatiemiddel en zo’n 93% van de Nederlanders heeft zich ingeschreven op een nieuwsbrief. Grote kans dus dat ook jij in de inbox van je klant beland.  

Nog wat leuke cijfers, want wist je dat gemiddeld 34% van alle marketing e-mails in Nederland wordt geopend? Met de mailingstrategie van Axipoint zitten wij boven dit landelijk gemiddelde. Gemiddeld behalen wij een open ratio van 48%! 

Je klanten regelmatig bereiken met mailings is één, maar je wilt natuurlijk dat zij converteren. Door met kortingen in te haken op actualiteiten, weersinvloeden of door een pakkende actie te bedenken zorgt Axipoint voor een gemiddelde conversie van zo’n 10%.  

Altijd maar stunten met kortingen is met e-mail marketing niet nodig. Juist de afwisseling van informatie, tips en kortingen werkt goed. In goed overleg bepalen we samen wat de inhoud van de mailing wordt en zorgen wij dat deze prefect wordt opgemaakt en met een pakkende titel, op het beste moment wordt verstuurd.  

Wat zijn de voordelen van mailings?

Verzeker je bereik

Een e-mail komt altijd aan bij klanten die zichzelf hebben ingeschreven. Hierdoor heb je de garantie dat je boodschap bij een persoon aankomt met de juiste interesse voor jouw bedrijf.

 

Verhoog je omzet

Met onze mailingstrategie worden je klanten aangespoord om naar je bedrijf te komen wat kan leiden tot een aankoop.

Verhoog de loyaliteit

Met een combinatie van een goede inhoudelijke mail en het regelmatig zichtbaar zijn bij je klant, bouw je loyaliteit op.

Onze werkwijze

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement