Offline marketing

Waarom offline marketing?

Tegenwoordig is het makkelijk om te bedenken dat online marketing toonaangevend is. Dit is echter niet zo. Het is belangrijk om te erkennen dat offline marketing nog steeds een grote rol speelt in het bewustzijn van de consument.

Marketing bied daarnaast nog andere voordelen. Mensen onderschatten namelijk wat voor waarde offline marketing heeft in de naamsbekendheid van een bedrijf. De inzet van posters en spandoeken heeft al veel effect, maar wat dacht u van flyers? Deze vormen van offline marketing bieden de mogelijkheid om op een creatieve manier nieuwe klanten te trekken voor uw bedrijf.

Ondanks de huidige ontwikkelingen blijft offline marketing van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Onze uitgebreide reeks aan offline producten, waaronder kortingsbonnen, microvezeldoeken, private label producten, waspassen en signings zorgen voor een krachtige uitstraling van uw bedrijf.

Benieuwd naar meer informatie over onze offline marketing producten? Neem contact met ons op!

onze offline producten

Kortingsbonnen

Via onze kortingsbonnen (ook wel Axibonnen genoemd) bent u in staat om meer klanten naar uw carwash te lokken en uw omzet te verhogen. Met jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt met deze acties.

Promotionele producten

Met onze promotionele artikelen kunt u bij uw bedrijf geschikte producten verkopen aan uw klanten. Denk aan microvezeldoeken, geurhouders of waspassen. Ook verkopen wij diverse private label producten.

Signings

Onze vormgevers ontwerpen verschillende posters, spandoeken en ander promotie materiaal. Op aanvraag kunnen wij materiaal ontwerpen in verschillende afmetingen. Hierdoor is het altijd geschikt voor uw bedrijf!

Waarom Axipoint & onze werkwijze

Axipoint heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren van klanten tot de daadwerkelijke uitvoering van marketing activiteiten. Onze adviseurs hebben ruim ervaring in het realiseren van de beste resultaten op het gebied van zowel offline als online marketing.

Wij helpen uw bedrijf te laten groeien door onze Axibonnen. Verder kunnen wij andere offline producten aanbieden die geschikt zijn voor uw bedrijf om de naamsbekendheid te vergroten in de regio.

Naast onze offline marketing diensten bieden wij ook diverse online marketing diensten aan die geschikt zijn voor uw carwash, autobedrijf, tankstation of horecagelegenheid. Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op onderstaande knop.

Onze klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement