Online marketing

Waarom online marketing?

Tegenwoordig is de consument overal te bereiken door het gebruik van de mobiele telefoon. Op dit toestel staan ongetwijfeld social media accounts, mailaccounts en het internet wordt regelmatig gebruikt. Ideaal om online marketing in te zetten! Dit is ook de reden dat online marketing het tegenwoordig overneemt van offline marketing. De consument is veel makkelijker te bereiken.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen van online marketing. Het inzetten van online kanalen stelt uw bedrijf in staat om nieuwe klanten te trekken. Het bereik wordt verhoogd. Daarnaast is het van belang om een band met uw volgers op te bouwen om het vertrouwen in uw bedrijf te vergroten.

In de hedendaagse wereld is online marketing van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Onze uitgebreide reeks online diensten, waaronder social media management, gerichte advertenties, doeltreffende e-mailmarketing, website-updates, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en boeiende animaties, zorgen voor een krachtige combinatie van online marketing.

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en wij inventariseren waar uw behoeftes liggen voor online marketing!

Marketing op Facebook is erg efficient.

Onze online marketing diensten

Social media

Via marketing op social media bouwen we merkbetrokkenheid op via contentstrategieën, social media beheer en data-analyse voor een sterke online groei en een sterke aanwezigheid op deze kanalen.

Adverteren

Op de social media kanalen voeren wij advertenties uit waardoor wij nieuwe doelgroepen bereiken en het aantal conversies stimuleren. De merkgroei wordt versneld door effectieve promotie.

E-mail marketing

E-mailmarketing is erg populair. Hiermee bevorderen we de betrokkenheid. Dit leidt tot conversies en we verhogen merkloyaliteit via gerichte en gepersonaliseerde communicatie.

Websites & SEO

Een goed werkende website is essentieel tegenwoordig. Met het onderhouden van websites verbeteren we de uitstraling en online prestaties door de website beter vindbaar te maken voor Google.

Animaties

Over het algemeen werken bewegende beelden beter dan stilstaand beeld. Onze grafisch vormgever is gespecialiseerd in het ontwerpen van deze beelden die geschikt zijn voor uw bedrijf!

Waarom axipoint?

Axipoint heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren van klanten tot de daadwerkelijke uitvoering van marketing activiteiten. Onze online marketeers hebben ruim ervaring in het realiseren van de beste resultaten op het gebied van online marketing.

Onze marketeers helpen u door het beheer van de social media pagina’s op zich te nemen, nieuwe doelgroepen te trekken en mailmarketing te verzorgen. Hierdoor wordt uw omzet gegarandeerd verhoogd. Wij weten precies wat nodig is om dit te realiseren. 

Naast onze online marketing diensten bieden wij ook diverse offline marketing producten aan die geschikt zijn voor uw carwash, autobedrijf, tankstation of horecagelegenheid. Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op onderstaande knop.

Onze werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Onze klanten

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement