onze klanten en partners

Onze klanten en partners

Bij Axipoint zijn we vereerd om met een breed scala aan klanten en partners te werken, zoals bijvoorbeeld McDonalds, Shell, BP en Total. Onze samenwerkingen vormen de kern van ons succes en we hechten veel waarde aan de relaties die we hebben opgebouwd.

Onze klanten variƫren van toonaangevende namen in de energiesector tot gevestigde merken in de horeca en retail. We hebben samengewerkt met bedrijven van verschillende groottes en sectoren, waarbij we elke uitdaging met dezelfde passie en toewijding hebben benaderd.

Hoewel we trots zijn op de diverse klanten en partners waarmee we hebben mogen samenwerken, is ons uiteindelijke doel altijd hetzelfde geweest: het leveren van waardevolle resultaten en groei voor iedereen met wie we samenwerken. Deze gedeelde visie op succes heeft ons gemotiveerd om te blijven groeien en excelleren in de steeds veranderende wereld van marketing.

Onze klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement