Websites & SEO

Waarom is een optimale website belangrijk?

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer u naamsbekendheid krijgt zullen klanten naar uw website gaan zoeken op het internet. Hierbij is een organische vindbaarheid in de zoekmachines van Google (SEO) van groot belang. 

Op uw website komt relevante informatie te staan over uw carwash, tankstation, autobedrijf of horecagelegenheid. Hierdoor kunnen bezoekers zien wat u te bieden heeft en andere informatie over uw bedrijf vinden. Een goed presterende website heeft tot gevolgd dat u makkelijk nieuwe klanten kunt werven voor uw bedrijf.

Bezoekers komen echter niet zomaar op uw website terecht. Een uitstekende vindbaarheid in de zoekmachines van Google is hierbij van groot belang. Search Engine Optimization, oftewel SEO, is cruciaal om meer bezoekers naar uw website te lokken. Een combinatie van de juiste zoekwoorden en een snelle laadsnelheid zijn van groot belang voor de vindbaarheid van uw website.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw website of wilt u een website analyse ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.  

De voordelen van een goed werkende website

Bereikbaarheid

Om relevante informatie te weergeven is het belangrijk dat uw website goed bereikbaar is. Uw klanten zijn hierdoor in staat om relevante informatie over uw bedrijf te vinden op de website.

 

Opbouwen van loyaliteit

Een combinatie van gemak, waarde en professionaliteit verhoogt het vertrouwen in een website. Door het opbouwen van vertrouwen wordt bijgedragen aan het opbouwen van loyaliteit.

w

Communicatie

Op een goede website is het gemakkelijk om te communiceren richting uw doelgroep. Relevante informatie wordt gedeeld en acties worden uitgelicht.

w

Vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie staat garant voor goede prestaties op het web. Met de juiste zoektermen kunnen wij uw bedrijf bovenin de zoekmachines laten vertonen.

Waarom websites laten onderhouden door axipoint?

Elke website heeft een andere lay-out of builder. Hier ligt de kracht van Axipoint. Met ervaring binnen verschillende soorten websites weten wij precies hoe een website opgebouwd wordt. Wij hebben ervaring met coderen en met drag and drop builders. Hierdoor kunnen wij van uw website een succes maken. 

Onze marketeers hebben ervaring in het vergroten van de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Door de juiste zoekwoorden in te zetten op de juiste plek wordt de SEO positie verbeterd. Hierdoor is uw website beter zichtbaar in de zoekmachines. 

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor uw carwash, tankstation, autobedrijf of horecagelegenheid? Bekijk al onze online marketing diensten via onderstaande knop!

Onze werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Onze klanten

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement