Animaties

Animaties voor beeldvorming

Een afbeelding op social media plaatsen is in deze tijd niet altijd genoeg om op te vallen in de stroom van berichten. Mensen lezen niet meer. Met flitsend bewegende animaties krijgt u vaker aandacht van bezoekers. Axipoint heeft ruime ervaring in het maken van deze opvallende animaties met groot succes. Niet alleen blijft de boodschap van een animatie beter hangen dan van een afbeelding, maar ook de naamsbekendheid van uw bedrijf groeit snel.  

Animaties kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor de beeldschermen bij bijvoorbeeld een tankstation. Tijdens het tanken kunnen mensen weinig anders doen dan naar de aanwezige schermen kijken. Het perfecte moment om te vertellen dat een bepaald wasprogramma in de aanbieding is of dat er een nieuw broodje van de maand is. Op deze manier vergroot u de kans op meerdere aankopen met één animatie door cross-selling en upselling.

 

Waarom animaties?

Visuele aantrekkingskracht

Animaties kunnen de aandacht van de doelgroep trekken met levendige en boeiende visuele content, waardoor de kans groter wordt dat mensen de boodschap opmerken.

Versterking van het merkimago

Op maat gemaakte animaties kunnen helpen bij het opbouwen van een uniek en herkenbaar merkimago dat bijdraagt aan de bekendheid en loyaliteit van het merk.

Unieke presentaties

Met het gebruik van animaties kunt u zich onderscheiden van concurrenten en kunt u een unieke indruk achterlaten bij uw publiek.

Mobielvriendelijkheid

Geanimeerde content is over het algemeen beter zichtbaar op mobiele apparaten, wat belangrijk is omdat veel gebruikers content via hun telefoon bekijken.

Entertainmentwaarde

Animaties kunnen leuk en vermakelijk zijn, wat ervoor zorgt dat kijkers betrokken blijven en bereid zijn meer content van het merk te bekijken.

Waarom animeren door Axipoint?

Bij Axipoint zien we animaties als een gamechanger voor uw online marketing. Terwijl afbeeldingen gemakkelijk uit het geheugen verdwijnen, blijven bewegende animaties wel hangen bij het publiek. Onze animaties worden gemaakt met één doel: Effectief en met impact uw boodschap overbrengen. 

Of u nu actief bent op sociale media of u advertenties op de beeldschermen bij pompstations wilt tonen, animaties trekken de aandacht en vergroten de kans op meerdere aankopen. Kiezen voor Axipoint betekent kiezen voor een partner die de kracht van animaties begrijpt. Kies voor Axipoint en geef uw online marketing een boost met de kracht van animatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.