Offline marketing

Waarom offline marketing?

Tegenwoordig is het makkelijk om te bedenken dat online marketing toonaangevend is. Dit is echter niet zo. Het is belangrijk om te erkennen dat offline marketing nog steeds een grote rol speelt in het bewustzijn van de consument.

Marketing bied daarnaast nog andere voordelen. Mensen onderschatten namelijk wat voor waarde offline marketing heeft in de naamsbekendheid van een bedrijf. De inzet van posters en spandoeken heeft al veel effect, maar wat dacht u van flyers? Deze vormen van offline marketing bieden de mogelijkheid om op een creatieve manier nieuwe klanten te trekken voor uw bedrijf.

Ondanks de huidige ontwikkelingen blijft offline marketing van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Onze uitgebreide reeks aan offline producten, waaronder kortingsbonnen, microvezeldoeken, private label producten, waspassen en signings zorgen voor een krachtige uitstraling van uw bedrijf.

Benieuwd naar meer informatie over onze offline marketing producten? Neem contact met ons op!

onze offline producten

Kortingsbonnen

Via onze kortingsbonnen (ook wel Axibonnen genoemd) bent u in staat om meer klanten naar uw carwash te lokken en uw omzet te verhogen. Met jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt met deze acties.

Flyers

Flyers zijn effectieve marketinghulpmiddelen, zoals exit-flyers en cadeaubonnen, die bedrijven helpen hun boodschap te verspreiden en klanten te bereiken. Daarnaast vergroot u ook de merkbekendheid.

Artikelen

Met onze promotionele artikelen kunt u bij uw bedrijf geschikte producten verkopen aan uw klanten. Denk aan microvezeldoeken, geurhouders of waspassen. Ook verkopen wij diverse private label producten.

Signing

Onze vormgevers ontwerpen verschillende posters, spandoeken en ander promotie materiaal. Op aanvraag kunnen wij materiaal ontwerpen in verschillende afmetingen. Hierdoor is het altijd geschikt voor uw bedrijf!

WAAROM AXIPOINT?

Bij Axipoint begrijpen we dat succesvolle marketing niet alleen online plaatsvindt, maar ook in de fysieke wereld. We bieden creatieve, op maat gemaakte oplossingen die de kracht hebben om uw merk te versterken en herkenbaarheid te vergroten. Ons toegewijde team van experts ontwerpt promotionele producten, flyers, kortingsbonnen en signings die de essentie van uw bedrijf vastleggen en uw boodschap opvallend overbrengen. We geloven sterk in tastbare interacties en de impact ervan op het opbouwen van relaties met uw doelgroep.

Axipoint biedt een uitgebreide aanpak met meetbare resultaten en oog voor detail, waardoor we offline en online marketing naadloos kunnen integreren voor maximale impact. Kies Axipoint voor offline marketing die zich onderscheidt en een blijvende indruk maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.