Online marketing

Waarom online marketing?

Tegenwoordig is de consument overal te bereiken door het gebruik van de mobiele telefoon. Op dit toestel staan ongetwijfeld social media accounts, mailaccounts en ook het internet wordt regelmatig gebruikt. Ideaal om online marketing in te zetten! Dit is ook de reden dat online marketing het tegenwoordig overneemt van offline marketing. De consument is veel makkelijker te bereiken.

In de hedendaagse wereld is online marketing van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Onze uitgebreide reeks online diensten, waaronder social media management, social media advertenties, doeltreffende e-mailmarketing, website-design, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en boeiende animaties, zorgen voor een krachtige combinatie van online marketing.

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en wij inventariseren waar uw behoeftes liggen voor online marketing!

onze online diensten

Advertenties

Op de social media kanalen voeren wij advertenties uit waardoor wij nieuwe doelgroepen bereiken en het aantal conversies stimuleren. De merkgroei wordt versneld door effectieve promotie.

Social media

Via marketing op social media bouwen we merkbetrokkenheid op via originele content, social media beheer en data-analyse voor een sterke online groei en aanwezigheid op onder andere Facebook en Instagram.

E-mail marketing

E-mail marketing is erg populair. De betrokkenheid van uw bedrijf wordt hiermee verder vergroot. Dit leidt tot conversies en verhoogde merkloyaliteit via gerichte en gepersonaliseerde communicatie.

Animaties

Over het algemeen werken bewegende beelden beter dan stilstaand beeld. Onze grafische vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van deze beelden die ervoor zorgen dat u meer klanten kan bereiken met uw bedrijf.

Websites

Een goed werkende website is essentieel tegenwoordig. Met het onderhouden van websites verbeteren wij de uitstraling en online presentatie van uw bedrijf. Professionele websites aanbieden is een belangrijk onderdeel van onze diensten!

SEO

SEO is essentieel voor een website, omdat het de zichtbaarheid vergroot: Dit leidt tot meer bezoekers en potentiële klanten. Het verbetert de geloofwaardigheid van een site en biedt een kosteneffectieve manier om organisch verkeer te genereren. 

WAAROM AXIPOINT?

Axipoint heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren van klanten tot de daadwerkelijke uitvoering van marketing activiteiten. Onze online marketeers hebben ruime ervaring in het realiseren van de beste resultaten op het gebied van online marketing.

Onze marketeers helpen u door het beheer van de social media pagina’s op zich te nemen, nieuwe doelgroepen te bereiken en mailmarketing te verzorgen. Wij ontzorgen u compleet! Hierdoor wordt uw omzet gegarandeerd verhoogd. Wij weten precies wat nodig is om dit te realiseren. Met ervaring in succesvolle marketing en een landelijke dekking kunnen we zowel grote als lokale doelgroepen effectief bereiken en bedienen.

Naast onze online marketing diensten bieden wij ook diverse offline marketing producten aan die geschikt zijn voor uw carwash, autobedrijf, tankstation of horecagelegenheid. Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op onderstaande knop.

Benieuwd

naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.