social media beheer

Onderhouden van social media

Veel ondernemers hebben vaak geen tijd voor het uitbundig uitvoeren van social media activiteiten of weten eigenlijk niet echt wat ze moeten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat ondernemers veel te weinig doen aan online marketing, terwijl juist daar de doelgroep zit. 

Dat is jammer want een goede social media strategie kan helpen om meer mensen te bereiken, meer naamsbekendheid te behalen en uiteindelijk meer klanten naar bijvoorbeeld uw carwash te trekken.

Door de jaren heen zijn algoritmes van social media steeds beter geworden. Hierdoor komt u er niet meer mee weg om af en toe willekeurig iets te plaatsen op Facebook of Instagram. Factoren als betrokkenheid spelen een grote rol bij een succesvolle social media strategie. Zonder interactie bereiken uw berichten simpelweg uw doelgroep niet. 

Besteed uw social media daarom uit aan een expert die de markt en de klant kent, die weet waar uw klanten over willen lezen en wat de meeste interactie oplevert. Uiteindelijk draait het allemaal om waarde creëren voor uw klanten. Als u waarde biedt in de carwash komen mensen terug. Als u waarde biedt op social media blijven mensen uw pagina volgen en reageren op uw berichten.

Waarom social media beheer?

Vergroot uw bereik

Een effectieve social media strategie vergroot uw bereik en betrokkenheid. Door regelmatig boeiende inhoud te delen en interactie met de volgers aan te gaan kunnen wij uw online aanwezigheid versterken en een loyale gemeenschap opbouwen.

Vergroot uw naamsbekendheid

Door regelmatig zichtbaar te zijn op social media vergroot het de naamsbekendheid van uw bedrijf. Consistente online aanwezigheid stelt u in staat om een vertrouwensband op te bouwen met uw doelgroep en uw merkidentiteit te versterken.

Zet uw bedrijf neer als expert

Het leveren van visueel aantrekkelijke ontwerpen zal niet alleen de geloofwaardigheid vergroten maar ook het vertrouwen van potentiële klanten winnen. Wij zorgen ervoor dat u gezien wordt als dé expert in uw branche door designs van hoge kwaliteit.

Speel in op de actualiteit

Door te schrijven over wat er nú speelt blijft u relevant voor uw klant. Het inspelen op actuele feestdagen en speciale gelegenheden versterkt niet alleen uw merkimago, maar zorgt er ook voor dat u relevant blijft ten opzichte van uw concurrenten.

Vergroot loyaliteit

Regelmatig zichtbaar zijn zorgt ervoor dat u top of mind bent bij uw klant. Wanneer uw bedrijf constant in beeld is bij uw klanten, vergroot dit niet alleen de kans dat ze aan u denken wanneer ze uw producten of diensten nodig hebben, maar het versterkt ook de merkherkenning en het vertrouwen in uw expertise.

Waarom onderhouden door Axipoint?

Bij Axipoint bieden we uitgebreide social media pakketten die volledig zijn afgestemd op uw bedrijf en klanten. We beheren uw social media accounts, plannen maandelijkse gesprekken in om de actuele zaken te bespreken en staan altijd paraat voor uw vragen en updates. Ons doel is om u te helpen meer volgers te krijgen en creatieve, op actualiteit gerichte, berichten te creëren die klanten naar uw carwash of winkel trekken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de carwash en tankstation branche begrijpen we wat uw klanten belangrijk vinden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over wat te plaatsen; wij regelen het voor u. Samen werken we aan uw online succes.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.