e-mail marketing

 

Bouw een klantenbestand op met e-mailadressen!

E-mail marketing is een van de beste manieren om in contact te komen én te blijven met uw klanten. Mensen ontvangen graag kortingen, nieuws en interessante tips. Door mailings te versturen blijft u on top of the mind bij de klant!

Vrijwel iedereen gebruikt e-mail als communicatiemiddel en zo’n 93% van de Nederlanders heeft zich ingeschreven voor een nieuwsbrief. 

Uw klanten regelmatig bereiken met mailings is één, maar u wilt natuurlijk dat zij converteren. Door met kortingen in te haken op actualiteiten, weersinvloeden of door een pakkende actie te bedenken zorgt Axipoint voor een gemiddelde conversieboost van zo’n 10%. Met de e-mail marketing strategie van Axipoint zitten wij boven dit landelijk gemiddelde van 34%. Gemiddeld behalen wij een open ratio van 60%! 

Wat zijn de voordelen van mailings?

Verhoog uw bereik

Een e-mail komt altijd aan bij klanten die zichzelf hebben ingeschreven. Hierdoor heeft u de garantie dat uw boodschap bij de doelgroep aankomt.

 

Verhoog uw omzet

Wij spelen in op de actualiteit met gerichte acties, zodat uw klant ook aangespoord wordt om naar uw tankstation of carwash te komen.

Verhoog de loyaliteit

Met een combinatie van een goede inhoudelijke mail en het regelmatig zichtbaar zijn bij uw klant bouwt u loyaliteit op.

Waarom E-mail marketing bij axipoint?

De vraag is uiteraard: hoe bouwt u in een korte tijd een e-mail bestand op? Gewoon zomaar iedereen mailen in uw klantenbestand mag met de huidige privacy wetgeving niet meer. En mensen zijn ook terughoudender geworden met het achterlaten van hun e-mailadres. Hiervoor moet er vaak wel iets in de plaats komen. Wij hebben de expertise en ervaring om op effectieve wijze uw e-mail lijst te vullen.

Als e-mails niet relevant zijn kunnen ze worden verwijderd, mensen schrijven zich uit of in het ergste geval wordt u als spam gemarkeerd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Alles draait daarom om waarde en relevantie. Wij zorgen voor de juiste opmaak en onderwerpen zodat uw klant uw nieuwsbrief met plezier leest.

Met onze (+15 jaar) ervaring in de carwash en tankstation branche weten wij wat er speelt bij uw klant en waar uw klant graag over leest. Dit zorgt ervoor dat onze e-mails beter geopend worden dan het landelijk gemiddelde en dat het aantal mensen dat zich uitschrijft bij ons zeer laag is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.