Social media advertenties

Adverteren met social media

Het gebruik van social media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Om deze reden is adverteren op social media de ideale manier om uw specifieke doelgroep te bereiken. Met social media advertenties kunnen zeer specifieke doelgroepen worden bereikt direct uit uw omgeving.  

Adverteren op social media is echter wel een vak apart. Een klik op de knop ‘bericht promoten’ levert vaak niet het resultaat op dat ondernemers voor ogen hebben. Wij kunnen hier goed bij helpen met bijvoorbeeld Facebook- en Instagram advertenties. Met jarenlange ervaring weten wij precies hoe bepaalde doelgroepen aangesproken moeten worden en zetten wij de advertentie op de juiste manier in met het juiste budget.  

Waarom social media advertenties?

Meer verkopen

Door gerichte acties en handelingen kan ervoor gezorgd worden dat bestaande klanten meer uitgeven of nieuwe klanten worden aangetrokken. Dat leidt weer tot meer omzet.

Naamsbekendheid

Met advertenties kunnen mensen uit uw regio worden bereikt. Zo kan ervoor gekozen worden om in een straal van een aantal kilometers om de onderneming te adverteren op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Loyale klanten

Door doelgerichte regionale advertenties kunnen mensen niet meer om uw onderneming heen. Mensen die uw onderneming voorheen niet zagen zien uw bedrijf nu wel.

Waarom adverteren bij Axipoint?

kIn de moderne samenleving is social media onmisbaar geworden. Daarom is adverteren op social media de ideale manier om uw specifieke doelgroep te bereiken, maar adverteren op social media is geen simpele druk op de knop. Bij Axipoint hebben we jarenlange ervaring en expertise in het effectief bereiken van doelgroepen via platformen als Facebook en Instagram.

Ons voordeel? We weten precies hoe we de juiste doelgroep moeten aanspreken en hoe we uw budget optimaal kunnen inzetten. Of u nu lokaal of wereldwijd adverteert, wij zorgen ervoor dat uw advertenties de gewenste resultaten opleveren. Bereik uw doelgroep met precisie en vergroot uw merkbekendheid met Axipoint. Neem vandaag nog contact met ons op voor succesvolle social media campagnes!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.