over ons

Het offline- en onlinemarketingbureau Axipoint opgericht door Cees Visser. Met zijn passie voor auto’s en verkoop zag hij een gat in de markt en startte in eerste instantie met alleen offline marketing voor carwashbedrijven. Al snel werd het portfolio uitgebreid naar autobedrijven, tankstations en horecazaken. Na een jarenlang succes was het tijd voor een volgende stap binnen Axipoint.  

Sinds 2019 heeft Axipoint specialisten in de arm genomen om zich ook online op de kaart te zetten. Met een klein specialistisch team bieden wij offline- en onlinemarketing voor carwashbedrijven, autobedrijven, tankstations en horecazaken. Maar hier blijft het niet bij!

Kunnen wij u ook helpen met het vergroten van uw bereik en omzet? Neem contact met ons op.  

Waarom bij Axipoint?

Creativiteit en Innovatie

Onze marketingteam is creatief en innovatief in strategieën en campagnes. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de marketingwereld en passen deze toe om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en uw doelgroep aan te spreken.

w

Klantgericht

Klanttevredenheid staat bij Axipoint voorop. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke doelstellingen en wensen te begrijpen. We bieden een persoonlijke aanpak en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen om de dienstverlening te verbeteren. 

Resultaatgericht

Bij Axipoint zijn we gefocust op meetbare resultaten. We streven naar het behalen van meetbare doelen en verbeteringen in uw marketingprestaties. Of het nu gaat om het verhogen van volgers, het genereren van leads of het verbeteren van uw online zichtbaarheid, we leveren resultaten die uw bedrijf vooruit zullen helpen.

Missie

Met passie en energie groei realiseren: dat is onze missie. We zetten ons in om deze missie waar te maken door gebruik te maken van onze gedeelde kennis, ervaring, uitgebreide netwerken en nauwe samenwerkingen. Bij Axipoint streven we ernaar om een sterk platform te worden voor marketingadvies en promoties, zowel in offline als online context, met de ambitie om ons te onderscheiden van onze concurrenten.

Wat ons echt onderscheidt is onze sterke focus op klantrelaties en professionaliteit. We hechten veel waarde aan persoonlijke interactie met onze klanten en investeren regelmatig in klantbezoeken om deze relaties te versterken. Dit beschouwen we als een van onze belangrijkste unique selling points.

Visie

In onze visie streven wij ernaar om de voorkeurspartner te worden voor bedrijven in diverse branches, waaronder wasstraten, tankstations, horeca en garagebedrijven. Onze doel is dan ook om onze aanwezigheid uit te breiden naar nieuwe en diverse sectoren. Met onze kennis en expertise blijven wij elk jaar groeien.

Onze visie is gedreven door de wens om constant te groeien, te innoveren en onze klanten in verschillende sectoren te ondersteunen bij het behalen van succes in de steeds veranderende wereld van online marketing. We zijn vastbesloten om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van meetbare resultaten en het realiseren van hun groeidoelen. Dit is wat ons drijft en wat ons onderscheidt als de ideale partner voor bedrijven die hun aanwezigheid en invloed op de markt willen vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.