horeca

Marketing voor uw restaurant

Met meer dan 15 jaar ervaring in de horecasector bieden wij doelgerichte marketingoplossingen om uw horecabedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen. Onze expertise stelt ons in staat om uw doelgroep te bereiken en de zichtbaarheid van uw horecabedrijf in de regio te vergroten. We omarmen een mix van geavanceerde marketingtechnieken, zowel online als offline, zodat uw restaurant of café meer bezoeken krijgt en uiteindelijk meer omzet genereert.

Onze marketingstrategieën zijn op maat gemaakt voor de horeca-industrie en zijn gebaseerd op analyses en onze jarenlange ervaring. We spotten de onderscheidende kenmerken van uw hotel, restaurant of café en ontwerpen een op maat gemaakte marketingbenadering die uw bedrijf onderscheidend maakt in de markt.

ons aanbod

Offline marketing

Op het gebied van offline marketing bieden wij verschillende producten aan voor horecabedrijven. Onze bekendste dienst is het aanbod van kortingsbonnen. Daarnaast bieden wij diverse promotionele artikelen aan die geschikt zijn voor uw hotel, restaurant of cafe. Benieuwd naar ons verdere aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

Online marketing

Sinds een aantal jaar bieden wij een ruim pakket aan online marketing diensten aan voor horecabedrijven. Ons bekendste dienst is de inzet van mailmarketing. Daarnaast kunnen wij de social media beheren en voeren we advertenties uit. Benieuwd naar ons verdere aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

onze andere branches

Carwash

Naast horecabedrijven verzorgen wij ook diverse marketingdiensten voor carwashes. Bij ons kunt u terecht om de omzet en naamsbekendheid van uw carwash te vergroten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Tankstation

Wij verzorgen ook diverse marketingdiensten voor tankstations. Bij ons kunt u terecht om de omzet en naamsbekendheid van uw tankstation te vergroten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Autobedrijf

Tegenwoordig zijn er meer autobedrijven actief met een carwash. Voor specifiek autobedrijven bieden wij ook een pakket aan diensten aan. Wij zorgen voor meer bezoeken en uiteindelijk meer omzet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak

Bel ons direct op: 0251 700 202 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

AXIPOINT

Westerwerf 7d
1911 JA Uitgeest (langs de A9)

T : 0251 700 202
info@axipoint.com

kvk: 64517527
Privacy Statement